Kétgyermek, egyférj, egyanyasokszerep

2 gyermekes édesanya vagyok. 4,5 és 7,5 éves kislányok anyukájaként, dolgozó nőként, feleségként, háztartásvezetőként élem a mindennapjaimat...vagy inkább suhanok át az életen.

Emlékszem, 7 éves voltam, mikor elkezdtem azon agyalni, hogy még 7 év és 14 leszek. Te jó ég, 14! Akkor még el sem tudtam képzelni azt, hogy majdan felnőve két kislány anyukája leszek. Rettegtem a szülés gondolatától is, azt képzeltem, majd örökbefogadok. Ez persze az évek múltával változott, kamaszként, mikor szerelmes lettem, már biztos voltam abban, hogy saját gyerekeket szeretnék. Lehetőleg hármat, lehetőleg fiatalon. 

silhouette-3095150_640.png

 

 

Mondanom sem kell, nem teljesen így alakult, bár a fiatal része bejött. Szerencsére nem annyira fiatalon, mint amennyire én terveztem de még így is belefért.

Mint a címből kitalálható, 2 kislányunk született. A várandósság alatt egy kis környezetvédelmi cégnél dolgoztam, ahova már nem vettek vissza, miután Aliz is betöltötte a 3. évét. Így kerültem irodai asszisztensi pozícióba egy gyermekvédelmi szervezethez.

Jól tudom, milyen nehéz helyt állni anyaként, dolgozó nőként, feleségként és háziasszonyként. Még van hova fejlődnöm, hiszen egyszerre ennyi területen képtelenség remekelni. Mégis, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a gyermekeim, felnőve, jó szívvel gondoljanak vissza a gyerekkorukra.

A blogban a mindennapjainkról fogok mesélni nektek. Kinyitok egy kis ablakot az életünk házán. Remélem, legalább ugyanolyan szeretettel olvassátok majd soraimat, amilyen szeretettel én írom.

Szó lesz gyereknevelésről, házasságról, magányról, énidőről, háztartásról, szépségről...szóval mindenről, ami egy anyablogban felmerülhet.

Tartsatok velem :)

 

Jalina

Friss topikok