Divat, 30 felett

Nem rég Cseke-Kovács Zsófia, a Zekastyling megalkotója látott el minket öltözködési tanácsokkal, stílustippekkel. A mai bejegyzésben pedig egy olyan oldalt szeretnék bemutatni nektek, melyre nem rég akadtam rá, és szintén az öltözködésben segíti a 30-35 feletti nőket.

Egy ideje elkezdtem a netet böngészni, megfelelő ruhák után kutatva, hiszen 30 feletti dolgozó édesanyaként sem mindegy, miben lépek ki az ajtón reggelente. Így akadtam erre az oldalra, ahol egy szintén 30 feletti, igazán stílusos édesanya vállalkozásába futottam bele. 

Az alapdarab, ami jó, ha minden nő szekrényében megtalálható, a farmer. Íme néhány variáció, hogyan varázsolj izgalmas összeállítást egy egyszerű farmerből.

Irodában dolgozol, és szeretnél kényelmes, ám mégis kifinomult viseletet? Az alábbi variációkat neked állította össze Zenda FSHN:

Ha végre megérkezik a tavasz, ismét előkaphatom a szoknyáimat a szekrényből. Az alábbi összeállítások engem is megihlettek, biztosan szert teszek néhány új darabra:

A végére hagytam azokat az összeállításokat, amik az én szívemhez a legközelebb állnak: laza ám mégis nőies dresszek.

S, hogy mindezeket hol tudod beszerezni? A Zenda FSHN ebből a szempontból sem átlagos kis butik. A Váci úton  található üzletben Ivett úgy fogad, mintha csak egy barátnős, ruhaválogatós "énidőre" léptél volna fel hozzá. Nincs feszengés, nincs kínos csend, nincs udvariatlan eladó. Ivett van, aki, mint egy kedves barátnő, segít eligazodni a szoknyák és nadrágok között, megtalálni számodra a megfelelő színt, méretet és stílust. Ezek a ruhák tuti nem jönnek szembe veled az utcán sem Budapesten, sem vidéken.

zenda18.jpg


A képeket nézegetve egyértelművé vált számomra, hogy Ivett tényleg tud valamit. Amellett, hogy szuper összeállításokkal segíti a nőket a választásban, a vásárlóival való kapcsolata is példaértékű. Az oldal értékelése egyértelmű visszajelzést ad munkája minőségéről, hiszen dicsérő szavak zápora hullik rá. 

Ivett, illetve a Zenda FSHN oldala ide kattintva érhető el.

Ha tetszett az írásom, kövesd oldalamat a facebookon

Jalina

Friss topikok