Callkötő, a kreatív karkötő

 

Már egy ideje szóba kerültek a nyári táborok. Tavaly Maja egy szuper jó lovastáborban volt, ami idén sajnos nem indul. Keressük a megfelelőt, és közben azon agyaltam, hogyan tudnám gyermekemet még jobban biztonságban tudni. Persze nem lóghatok a nyakán örökké, és nem is szeretnék, de megnyugtatna, ha legalább a telefonszámomat biztosan tudná mindkét lányom.

Mindenki tudja, hogy stresszhelyzetben az ember könnyen elfelejti, akár a lakcímét is, így olyan megoldást kerestem, ami a lehető legbiztosabb. 8 éves kislányt nem tetoválhatok, és a telefonszámom is változhat az életem során, ezért lázas kutatásba kezdtem a neten.

Így találkoztam ezzel a szuper megoldással, aminek a neve is nagyon találó: Callkötő. :) Most tegye fel a kezét, aki szerint egy ilyenre minden gyereknek szüksége lenne...JELEN!

Miért jó?
gumis, így nem esik le
ha a gyerek akár csak vásárláskor elkallódna mellőlünk (a legjobb szülőkkel is előfordul sajnos), már a megtaláló fel tudja hívni a szülőt
egy esetleges stresszhelyzetben nem kell attól félni, hogy nem jut eszébe a telefonszám
akár ő is tud segítséget kérni, hiszen csak meg kell mutatnia a telefonszámot
♥ egészen pici gyermekek számára is tökéletes megoldás
♥ nem csak telefonszámmal rendelhető, hanem egyedi jelzéssel is, illetve a kettőt kombinálva

Színválasztékának köszönhetően viselhetik lányok és fiúk is. Zsófinak megírod milyen színben képzelted el, megadod gyermeked csuklóméretét (amiben tud segíteni ha pontos centit nem is tudsz írni) és pár nap múlva már kézhez is kapod a csinos kis csomagot.

Maja mostanában a fekete cuccokat részesíti előnyben, mert szerinte az a vagány. Tehát én egy fekete-fehér összeállítás mellett tettem le a voksom, és milyen jól tettem! Azt mondta, ez a legvagányabb karkötő, amit valaha látott.

callkoto_1.jpg

Aliz csajosabb, ő a család minihercegnője. Egyértelmű volt, hogy az övé azt a királylányos vonalat képviseli, amilyen ő maga. Nem is maradt el az öröm, mindkét lány odavan az ékszerért, ami, valljuk be, életet is menthet. Nekik csinos kiegészítő, nekünk, szülőknek pedig biztonságérzetet nyújt.

callkoto2_1.jpg

Azt gondolom, nem is kérdés, megéri-e megvásárolni. Külön öröm volt számomra, hogy a termék kiemelkedő minősége mellett az ára is elérhető, anyukabarát. 

A suliba nem szabad ékszert vinni, de ezzel a karkötővel kivételt tettek, hiszen igen hasznos kiegészítő. Egyedül tesiórán kell levenni, ami természetes.

Fontos még kiemelnem, hogy a Callkötő nem csak telefonszámos kivitelben rendelhető. Ha gyermeked például epilepsziás, vagy cukorbeteg, a karkötőd kérheted ezekkel a feliratokkal is, így, egy esetleges rosszullét esetén, nem csak a szülő telefonszáma lesz szem előtt. Sokat segít, ha nem kell a telefonban kutatni a hozzátartozók után.

Nagyon hasznosnak találom ezt a csinos kis kiegészítőt, hiszen számos olyan szituáció alakulhat ki, ahol, ha kéznél van anya vagy apa telefonszáma, sok idegeskedést spórolhatunk meg. 

A kisebbek örömére kedvenc mesefiguráik színeiben is kapható, legyen szó Elzáról, Annáról, Tűzoltó Samről vagy a hihetetlen Pókemberről.

Nézz szét az oldalon, válassz gyermeked személyiségéhez illő színvilágú/témájú egyedi Callkötőt.

 Ha tetszett az írásom, kövess a facebookon is.

 

 

 

Jalina

Friss topikok