Csoki, csoki, csoki

Még az anyák napi összefoglalóban írtam nektek a Demeter Chocolate-ról. Az írást követően kaptam tőlük egy csomagot, amiben kézműves csokoládéikból kaptam egy kis ízelítőt. Megmondom őszintén, nem számítottam ennyi finomságra. 

jalina1.jpg

jalina2.jpg

Az én személyes kedvencem a fehércsokoládé. Nagyon szeretem simán is, de ebben a formában, ahogy érkezett, exkluzív külseje mellé igazán exkluzív íz is társult. Nem volt fojtogatóan édes, a piros gyümölcsök fantasztikusan feldobták, ezzel üdévé varázsolva az összehatást. Nem mellesleg pont úgy nézett ki "élőben", mint a weblapon képen. Nálam ez is szempont.

A nyuszis csokinyalókát megkapta a két lány, akik élvezettel vetették rá magukat a zsákmányra. Maja nem igazán édesszájú, de ez a finomság még őt is levette a lábáról. Mire előkerítettem a telefont, hogy lefotózzam, már el is fogyott. Van ennél jobb visszaigazolás, dicséret?

A bon-bon egy nagyon kellemes meglepetés volt. A csomagolását a kolléganő még a megkóstolás előtt lestoppolta. Nem véletlen, nagyon hívogató, letisztult és mielőbb szeretnél a dobozka mélyére lesni. Ez otthon történt meg, családi körben mert anyukám éppen hivatalos volt hozzánk. 

jalina3.jpg

Jól látjátok, nagyon színes, nagyon vidám és nagyon-nagyon kreatív. Az íze pedig egyedi, minőségi. 

Ha valakit csokoládéval szeretnél megajándékozni, a Demeter Chocolate termékeit ajánlom. Pedagógusnapra, vagy akár év végi meglepetésként a tanítóknak, tanárbácsiknak, óvodába a nevelőknek, dadusoknak is megfelelő. A választék színes, mindenki megtalálja benne a számára legmegfelelőbb ízvilágot. Van, aki az egyszerűséget kedveli, vannak, akik a különlegességekért vannak oda. 

Készítettem egy listát nektek a személyes kedvenceimről, amik a "gasztro bakancslistámon" szerepelnek:

oroszrulett.jpg

http://www.demeterchocolate.com/shop/orosz-rulett/

tejcsoki_forrocsoki-430x573.jpg

http://www.demeterchocolate.com/shop/tejcsokolades-forro-csoki/

eper_szinesgabonagolyo_tejcsokolade_demeter-430x573.jpg

http://www.demeterchocolate.com/shop/eper-es-szines-gabonagolyok-tejcsokoladeval/

eperdarabok_malna_fehercsoki.jpg

http://www.demeterchocolate.com/shop/fehercsokolade-eper-darabokkal-es-malnaval/

feher_mintas_szivecskek.jpg

http://www.demeterchocolate.com/shop/sziv-sormintas-fehercsokis-csokinyaloka/

Jó szívvel ajánlom a Demeter Chocolate termékeit személyes tapasztalataim alapján. :)

Jalina

Friss topikok