Emlékőrző ékszerek az R.M. Ékszertől

Anyaként nekem is megfordult a fejemben, hogy magamra tetováltatom a gyermekeim nevét, születési dátumát, hogy mindig közel érezhessem magamhoz őket, ha nincsenek is velem. Meg amúgy is, amolyan "anyadivat" lett ez a fajta szeretetnyelv. Ki így, ki úgy, de sokan viselik magukon ezeket a fontos dátumokat.

tattoo-3268988_340.jpg
(Kép innen: pixabay.com)


Azonban én tartózkodom a tetoválásoktól, mégis szerettem volna, ha valamilyen formában jelképesen, magamon viselhetném a lányaim születési dátumait. Az egyik csoportban jött szembe velem a megoldás, az R.M. Ékszer . Csodálatos kiegészítőik közül nehezen tudtam csak választani. Nyakláncokra, medálokra, karkötőkre és kulcstartókra is gravírozható a gyermek neve, születési dátuma. 

(Kép innen: https://www.rmekszer.hu/)

Nem tagadom, minden albumot végignéztem, és még így sem tudtam, vajon egy szép medálon látnám szívesen a gyermekeim születési adatait, vagy karperecen viseljem magamon. Végül a karkötő mellett döntöttem. Mivel lányaim vannak, így a rózsaszín mellett tettem le a voksom. Márta nagyon segítőkész volt, ugyanis kiderült, hogy egyetlen ékszeren elfér mindkét kislányom gravírozása. Név, dátum, óra, perc. Csütörtökön egyeztettük a részleteket, pénteken megérkezett az ékszer. 

kollazs.jpg

Azt gondolom, hogy ez egy igazán ízléses módja annak, hogy akik számomra a legfontosabbak, mindig velem legyenek. 

Ha már az  R.M. Ékszer oldalát böngésztem, hoztam pár igazán tetszetős darabot, melyeket most ráadásul kedvezményes áron vásárolhattok meg. 

(Kép innen: https://www.rmekszer.hu/)

Az R.M. Ékszer a hazai kézműves ékszerkészítőket fogja össze, így az elkészült darabok mindegyike kis hazánk ékszere. 

Engem pedig ITT találsz meg facebookon.

Jalina

Friss topikok