Nyári szünet off

Nem is olyan régen írtam bejegyzést a szünetről, ahol a nyári terveinket soroltam. Volt, amik megvalósultak, mások pedig halasztásra kerültek. Összességében nézve elégedett vagyok és boldog, a lehetőségekhez képest sok időt öltöttem a lányokkal ezen pár hét alatt.

Mindenki ismeri a képet, ahol a gyerekek dacosan állnak szeptember elsején, anyuka pedig a levegőbe boxol örömében, hogy minden visszatér "normálisba". Jót derültem ezen én is, habár az ellentáborba tartozom. Imádom a nyarat, s a nehézségek ellenére azt is, mikor a gyerekeim az én idegeimen táncolnak és nem a mamán vagy valaki másén.

A szabadságaim nagy részét nyárra tartogattam, így augusztus utolsó hete után kevesebb, mint 10 nappal kell gazdálkodnom január 1-ig. Mégsem bánom. Nyaraltunk a Szelidi-tónál, lógattuk a lábunkat az itthoni medencében, vízipisztoly csatát vívtunk a kertben és rengeteg fagyit nyaltunk el. Volt rengeteg vidám, kacagós pillanat, de akadt veszekedős, durcás is.

Én alapvetően nagyon szeretek itthon lenni a lányokkal. Sosem unatkozom mellettük, mindig kitalálunk valamit, hol ők, hol én. Így nekem nagy ajándék a nyári szünet, mikor felkelve nem kell az intézménybe sietnünk, nincs elmaradt házi, otthon felejtett tornazsák, ásítozó gyerek a hátsóülésen. Bevallom, nekem nem hiányzik a szeptemberi indulás. Talán egy csepp lustaság is van benne, habár feladatok így is vannak, csak egészen más jellegűek. Egyelőre élvezem, a rengeteg uno csatát, memóriakártya vetélkedést, activity partit.

A mi nyarunk mindenesetre igen mozgalmas és élményekkel teli volt.

Voltunk könyvtárban:

jalina_1.jpg


Fürdettünk unikornist:

jalina2_1.jpg

 

Egy kis horgászat is belefért:

...és fürödtünk a Szelidi-tóban:

jalina5_1.jpg
Kaptam körömfestéssel egybekötött pedikűrt Aliztól:

 

jalina7.jpg

...és sütöttünk házi hamburgert:

jalina8.jpg

 

Még 1 hét van az augusztusból, igyekszünk élvezni az együtt töltött időt és további élményekkel megtölteni. A szeptember 1-et váró édesanyáknak pedig üzenem, kitartás! :) 

 

Ha tetszett az írásom, ITT megtalálsz facebookon is.

Jalina

Friss topikok