1 hatásos tipp ahhoz, ha az újévi fogadalmad az életmódváltás

Mivel még mindig az életmódváltás áll az újévi fogadalmak első helyén - bevallottan vagy sem, a legtöbben elgondolkoznak azon, hogy talán idén más lesz - , ezért hoztam nektek egy olyan tippet, vagy ha úgy tetszik lehetőséget, ami segíthet elindulni az úton.

mediterranean-cuisine-2378758_960_720.jpg

Elöljáróban néhány szó Andiról, a JóLeszek Életmódváltó Program megálmodójáról, megvalósítójáról, szülőanyjáról. Andit 2010-ben ismertem meg, a helyi baba-mama klubban. Hamar kiderült, hogy nem csak a gyermekeink jönnek ki jól egymással, hanem mi is. Szeretem, mert őszinte, a rossz dolgokban is meglátja a jót, és olyan hihetetlen energiával rendelkezik, ami kevés emberben található meg. Ha valamit a fejébe vesz, maximális elkötelezettséggel, tigrisbukfenccel veti bele magát. 

Andi, aki szakmáját tekintve tanácsadó szakpszichológus, jó pár évvel ezelőtt, első gyermeke születése után döntött úgy, hogy komolyan kezd el foglalkozni az evés lelki hátterével. Eleinte csak saját maga miatt, majd sikereit követően egyre többen voltak kíváncsiak a "receptre". Ezután tudatosan képezte magát e területen, hogy minél több embernek tudjon segíteni. Az ember azt hinné, főleg az anyákat érinti az elhízás, evésprobléma, de ez nem így van. A kilókkal nagyon sokan küzdenek, férfiak, nők egyaránt, gyermekkel vagy gyermektelenül, s sokak számára lehet ismerős az a szitu, mikor a kőkemény munkával leadott kilók, sógorostul jönnek vissza.

weight-loss-2036966_960_720.jpg

A JóLeszek  Életmódváltó Program segít, hogy nulladik lépésként, az érzelmi evéstől sikerüljön megszabadulni. Ne a chips, csoki, ropi, süti, 4 fogásos reggelik és vacsik legyenek a válaszok egy stresszhelyzetre, unalomra, vagy bármilyen lelki problémára. Az ember tudjon nemet mondani, ha úgy érzi, jól lakott. Ha mindez sikerül, akkor az edzések, életmódváltás is meghozza a tartós, kívánt eredményt. Andi nem ígér kockahasat, sem 90/60/90 méreteket. Viszont amit ő tud, az adja meg az alapját annak, hogy ne ess bele a jojó-effektusba, s ne hízd vissza a komoly munkával leadott kilókat. Sokszor hallani, hogy a fogyás fejben dől el. Nem elég eldönteni, kell, hogy az érzelmi részét is megismerd. Ismerd meg önmagad, a szituációkra, élethelyzetekre adott érzelmi reakcióid. Egy komoly önismereti munka a Program, mely során olyan részeid kerülnek felszínre, melyekről tán nem is tudtál.

adult-1867769_960_720.jpg

Ha komolyan gondolkodsz azon, hogy 2019 a változás éve lesz, érdemes bekukkantanod a JóLeszek Életmódváltó Program facebook oldalára. Ott jobban megismerheted a program célját, Andit, azokat, akiknek már segített. Legyen ez az első lépés a változás felé.

Ha tetszett az írásom, ITT megtalálsz facebookon is.

Jalina

Friss topikok

Címkék

ajándék (2) álláskeresés (1) anya (23) anyáknapja (4) anyatest (1) anyavagyok (1) banán (1) beíratkozás (1) beteg (2) bizalom (1) bizonyítvány (1) callkötő (1) cigaretta (1) család (4) csokoládé (1) divat (1) dohánybolt (1) dohányzás (1) dolgozó anya (1) dolgozó nő (3) döntés (1) édességek (1) edzés (1) együtt (1) ékszer (1) elengedés (1) életmódváltás (1) élmények (1) elvárások (1) eper (1) évkezdés (1) fáradság (1) felelősségtudat (1) felnőttlét (1) főzőcske (1) főzőiskola (1) gyed (1) gyerek (5) gyerekek (15) gyerekeksütnek (1) gyerekélet (1) gyereknek lenni (1) gyermekbiztonság (1) gyes (1) gyümölcs (1) gyümölcsturmix (1) házimunka (1) hordozás (1) internet (1) iskola (3) ítélkezés (1) január (1) jóleszekAndi (1) karácsony (2) késés (1) kocsma (1) közösségi média (1) lányok (5) lázas (1) lelkimunka (1) leskovicsandrea (1) málna (1) máv (1) meghitt karácsony (1) mikulás (1) minőségi csokoládé (1) munka (5) munkahely (1) munkahelyváltás (2) nyár (3) nyaralás (1) nyáriszünet (2) nyári szünet (1) ohanagasztroklub (1) önbizalom (1) ötletek (2) óvoda (1) példa (1) pixabay.com (1) rasszizmus (1) rm ékszer (1) ruha (1) shake (1) suli (2) sulikezdés (1) szemetelés (1) szeretet (1) szilveszter (1) tanulás (1) tegyéljót (1) telefon (1) tények (1) test (1) testkép (2) teszt (1) tipp (1) tök jó nap (1) turmix (1) újév (1) ünnepek (1) utazás (2) változás (1) vásárlás (1) vonat (1) vonatút (1) zenda fshn (1) Címkefelhő