Manó ágyak nem csak kismanóknak

Van egy szuper közösség, ahol a helyi vállalkozó anyukák mutatkozhatnak be, s építhetnek kapcsolatokat. Itt találkoztam Cserna Nikolettel, a Manó ágyak egyik tulajdonosával, kitalálójával. Nikolett és férje keltette életre ezt a fantasztikus vállalkozást, ahol kézműves ágyakat készítenek megrendelőik igényei szerint.

qxhe8896.JPG

Kép innen: https://manoagyak.hu/

A fenti ágy, mely a Bujza fantázianevet viseli, teljes egészében saját fejlesztésük, azaz nem csak hogy ők találták ki, hogy nézzen ki, Nikolett férje az, aki mindezt valóra is váltotta. Ugyanígy minden egyes ágy, minden egyes polc Nikolett férjének keze munkáját dicséri.

A Manó ágyak az a hely, ahol a gyerekek és felnőttek vágyai, frappánsan megfogalmazva álmai, valóra válnak. Ki ne szeretné az egyedi ágyakat, polcokat? Nikolették mindezt kiváló minőségben, elérhető áron hozzák el a megrendelőiknek. Nincs más dolgod, mint a weblapon szörfözve kiválasztani az álomágyat, méretét, színét, esetleg extrákat és megrendelni. A Manóágyak az elsők Magyarországon, akik kerítés jellegű leesésgátlót is készítenek, így téve igazán egyedivé és különlegessé, kuckóssá a házágyikókat.

kerites_leesesgatlo.jpgKép innen: https://manoagyak.hu/termek/borisz/

Anyaként nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeim fekhelye minden szempontból biztonságos legyen, s kényelmes. Ez a két fő szempont. A Manó ágyak terhelhetősége kiváló, így nem okoz gondot, ha anyu is és apu is bekuckózik a kicsi mellé az esti meseolvasáskor. 
Van egy harmadik szempont is, ami szintén nagyon fontos, mégpedig a design. A Manó ágyaknál ebben sem fogsz csalódni. A választékuk igen széles, nem beszélve arról, hogy az ágyhoz illő egyéb kiegészítőket is találsz náluk, így polcokat és éjjeliszekrényt is. De beszéljenek helyettem a képek:

Kép innen: https://manoagyak.hu/

Ha a termékeik között nem találod meg az általad vágyott formát, felépítést, ők az előre egyeztetett igényeid alapján valósítják meg az elképzelésedet. 

Kép innen: https://manoagyak.hu/

Nekem az tetszik a Manó ágyakban, hogy az egész család talál számára megfelelő, igényes fekhelyet. Az árakkal sincsenek elszállva, abszolút megfizethető egy átlagos magyar családnak, amiért prémium minőséget kapnak. Ráadásul egy családi vállalkozásban az ember mindig jobban ügyel a kezéből kiadott munkájára, hiszen ő a készítő és az értékesítő is. A vásárlás is személyesebb, szerintem a mai világban ez nagyon fontos.

A Manó ágyak az a hely, ahol a te álmaid kerülnek megvalósításra. Minden életkor megtalálja a számára legtökéletesebb ágyat, illetve egyedi igények alapján is elkészítik a vágyott formában, felépítésben.
Megtaláljátok őket facebookon, instagramon és a weben is.

Nem fogsz csalódni, ha a Manó ágyakat választod :)

Jalina

Friss topikok

Címkék

ágyak (1) ajándék (2) álláskeresés (1) anya (25) anyáknapja (4) anyatest (1) anyavagyok (1) banán (1) beíratkozás (1) beteg (2) bizalom (1) bizonyítvány (1) callkötő (1) cigaretta (1) család (4) csokoládé (1) divat (1) dohánybolt (1) dohányzás (1) dolgozó anya (2) dolgozó nő (3) döntés (1) édességek (1) edzés (1) együtt (1) ékszer (1) elengedés (1) életmódváltás (1) élmények (1) elvárások (1) eper (1) évkezdés (1) fáradság (1) felelősségtudat (1) felnőttlét (1) főzőcske (1) főzőiskola (1) gyed (1) gyerek (5) gyerekek (15) gyerekeksütnek (1) gyerekélet (1) gyereknek lenni (1) gyermekbiztonság (1) gyes (1) gyümölcs (1) gyümölcsturmix (1) házimunka (1) hordozás (1) internet (1) iskola (3) ítélkezés (1) január (1) jóleszekAndi (1) karácsony (3) késés (1) készülődés (1) kézműves munka (1) kocsma (1) könyvajánló (1) közösségi média (1) lányok (8) lázas (1) lelkimunka (1) leskovicsandrea (1) limara (1) magyar vállalkozás (1) málna (1) manóágyak (1) máv (1) meghitt karácsony (1) mese (1) mesekönyv (1) mikulás (1) minőségi csokoládé (1) munka (5) munkahely (1) munkahelyváltás (2) nosalty (1) nyár (4) nyaralás (1) nyáriszünet (3) nyári szünet (1) ohanagasztroklub (1) önbizalom (1) ötletek (2) óvoda (1) péksütilinkek (1) példa (1) pixabay.com (1) rasszizmus (1) rm ékszer (1) ruha (1) shake (1) suli (2) sulikezdés (3) szemetelés (1) szeretet (1) szilveszter (1) tanulás (1) tegyéljót (1) telefon (1) tények (1) termékajánló (1) test (1) testkép (2) teszt (1) tipp (1) tízórai (1) tök jó nap (1) turmix (1) újév (1) ünnep (1) ünnepek (1) utazás (2) uzsonna (1) változás (1) vásárlás (1) vonat (1) vonatút (1) zenda fshn (1) Címkefelhő